Styrelsen 2019-2020 består av

Ledamot:          Patrik Lundahl

Ledamot:          Erik Rödén

Suppleant:       Gunnar Axelsson

Sen har vi fler flitiga medlemmar.

Rose-Marie är vår festfixare

Patrik är som en hustomte, ser över hamnen och är behjälplig då man har problem.

Vi tar gärna emot hjälp från fler håll, du kanske kan sponsra på något sätt, genom arbetstid eller material.

Hör gärna av dig med vilka resurser du har.

Marketing Manager

Brunflo Båtklubb

Önskar ni kontakt med oss så ta en titt under "contact"

TEAM MAROON

Nullam rutrum enim non tellus tincidunt placerat. Quisque porta urna malesuada, faucibus quam tristique, viverra risus. Aliquam consectetur orci nec quam placerat, eu ultricies ipsum tincidunt.

Cras ut massa iaculis, egestas nibh luctus, mollis tellus. Duis iaculis mollis erat, eget venenatis nisl egestas quis. Sed iaculis sollicitudin enim vitae vestibulum. Mauris ac lorem eu velit ultrices varius.

Sed tempor dignissim tempor. Nam convallis sagittis pulvinar. Mauris malesuada eros quis orci efficitur, a consequat lacus efficitur. Cras nec erat non eros commodo aliquam. Donec efficitur dictum ex, et cursus risus suscipit in. Aenean dui turpis, ultricies at mi quis, efficitur tristique sapien.